Zobrazeno 1 - 10
of 1 060
pro vyhledávání: '"Thiolysis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C.D. Lacerda, M.A. Juliano, C.W. Liria, M.T. Machini, P. Park, D.K. Matsubara, D.R. Barzotto, F.S. Lima, H. Chaimovich, I.M. Cuccovia
Publikováno v:
Results in Chemistry, Vol 6, Iss , Pp 101028- (2023)
Hypothesis: The interaction of peptides with nanoaggregates is an active research topic. Cysteine (Cys)-containing peptides open opportunities for developing low molecular weight compounds with interesting properties and potential applications. Knowl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7617173d0904522b8b7a70725b305b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Catalysts, Vol 12, Iss 10, p 1259 (2022)
Ring opening reactions of strained heterocycles (epoxides, aziridines, thiiranes) by silyl chalcogenides, such as thiosilanes and selenosilanes, can be efficiently performed in a variety of ionic liquids, which can behave as reaction media and in som
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67e391d3d39542efb8acb0f798a2b33e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Constantinos Patinios, Lucrezia Lanza, Inge Corino, Maurice C. R. Franssen, John Van der Oost, Ruud A. Weusthuis, Servé W. M. Kengen
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
Esters are important flavor and fragrance compounds that are present in many food and beverage products. Many of these esters are produced by yeasts and bacteria during fermentation. While ester production in yeasts through the alcohol acyl transfera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c9a853614fc4a778c6c788b71f4a344