Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Thingnganing, Longvah"'
Autor:
Anwesha Mahajan, Paras Sharma, Giridhar Goudar, Pallabika Gogoi, Rajendran Ananthan, Subhash Kalpuri, Thingnganing Longvah
Publikováno v:
Food Bioengineering, Vol 3, Iss 2, Pp 250-265 (2024)
Abstract The processing of vegetables generates by‐products that are abundant in polyphenols and antioxidants. However, they degrade rapidly due to poor management and a short life expectancy. The present study aimed to evaluate the effect of in vi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9aa1303b236451e94570e0935af46cd
Autor:
Seetha Anitha, Takuji W. Tsusaka, D. Ian Givens, Joanna Kane-Potaka, Rosemary Botha, Nur Liana Binti Sulaiman, Shweta Upadhyay, Mani Vetriventhan, Ananthan Rajendran, Devraj J. Parasannanavar, Thingnganing Longvah, Kowsalya Subramaniam, Raj Kumar Bhandari
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Millets are recognized for their health and nutritional values, and the United Nations declared 2023 the International Year of Millets. Among the several health and nutritional benefits of millets, their impact on hemoglobin concentration is importan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce5ba7657844404b9c994a660a496e29
Publikováno v:
Indian Heart Journal, Vol 74, Iss 1, Pp 56-62 (2022)
Objective: To assess prevalence of overweight/obesity, hypertension and its risk factors among women from North-eastern States of India. Methods: A community based cross-sectional study was carried out in two north-eastern States. Information was col
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebb7e516b30b43b69a4ac4bcfb9b69f8
Autor:
Seetha Anitha, Joanna Kane-Potaka, Rosemary Botha, D. Ian Givens, Nur Liana Binti Sulaiman, Shweta Upadhyay, Mani Vetriventhan, Takuji W. Tsusaka, Devraj J. Parasannanavar, Thingnganing Longvah, Ananthan Rajendran, Kowsalya Subramaniam, Raj Kumar Bhandari
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
The prevalence of iron deficiency anemia is highest among low and middle-income countries. Millets, including sorghum, are a traditional staple in many of these countries and are known to be rich in iron. However, a wide variation in the iron composi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0495c0d17f0a47b58d3986660f5a83e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khandare, Arjun L., Validandi, Vakdevi, Jamalpur, Ravi Prakash, Dheeravath, Srinivas, Kurella, Srinivasu, Chauhan, Anitha, Boiroju, Naveen kumar, Thingnganing, Longvah
Publikováno v:
Biological Trace Element Research; Jul2022, Vol. 200 Issue 7, p3453-3461, 9p
Publikováno v:
In Food Chemistry 2008 106(1):85-89
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.