Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Thin layer model"'
Publikováno v:
Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract This study introduces a novel single-parameter model for the far-infrared (FIR) drying process of rough rice in a combined FIR dryer, aiming to streamline the prediction process and enhance its efficiency. The experiments involved three leve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41ad034850664b54bedfda9ffc3a3fce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 1, p 65 (2022)
This study aimed to determine the drying kinetic of jaboticaba berries that were then used for the fermentation of natural fruit vinegar. The drying behavior was fitted well to the thin-layer kinetic model of Midilli et al. in a vacuum oven at 40 °C
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f414e960c5ab4361b73850edea7493ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abdullah Nasrallah Olimat
Publikováno v:
International Journal of Renewable Energy Development, Vol 6, Iss 2, Pp 93-101 (2017)
The objective of the current study was to investigate experimentally, the performance of a fabricated solar dryer under Jordan climate condition during the summer of 2013. The temporal variations of temperature difference between absorber plate and a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2540c69e8f8141299c3a41a8b9ad6320
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 22 (2019)
Abstract Thistle flowers, and particularly their stigmas, are used to coagulate milk in the production of a number of traditional Portuguese cheeses due to their high milk-clotting activity provided by the high content of aspartic proteases. The aim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/506e024497f441beb2d65369611c986f
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 53, Iss 3, Pp 324-330 (2015)
This study was conducted to investigate the eff ect of blanching treatment (98 °C for 3 and 6 min) and air drying temperature of 40, 50 and 60 °C on the thin layer drying characteristics such as drying time, drying rate constant, effective moisture
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f263ba6ebecb4df2b11d227bc1466631
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.