Zobrazeno 1 - 10
of 2 869
pro vyhledávání: '"Thin layer drying models"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Environmental Challenges December 2022 9
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Feb2023, Vol. 19 Issue 132, p377-385. 9p.
Publikováno v:
In Heliyon January 2021 7(1)
Publikováno v:
BioResources, Vol 18, Iss 1, Pp 1052-1071 (2022)
The drying process of bagasse particles was investigated in this study using an artificial neural network (ANN) and 18 thin-layer drying (TLD) models. These models are used for investigating kinetics and understanding engineering parameters involved
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5797a846edcb45b7a374098630e2291b
Autor:
Arabi, Mohammad1 marabi@uoz.ac.ir, Ghalehno, Mohammad Dahmardeh1
Publikováno v:
BioResources. 2023, Vol. 18 Issue 1, p1052-1071. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 91, Iss 3 (2022)
Cereals are generally harvested at 20-23% moisture content to avoid shattering losses therefore it is necessary to dry the paddy to lower moisture contents (13-14% wb) for safe storage and further processing.A solar-powered airinflated grain dryer wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f49bc6d28174abf823d7d780a6b1cfe
Publikováno v:
Environmental Challenges, Vol 9, Iss , Pp 100648- (2022)
Convective drying was used to investigate the drying characteristics of human faeces. Thin-layer drying semi-empirical models were used to describe the drying characteristics of human faeces under varying conditions of temperature, air velocity and r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0b8c032abd54a9f865e93f6aa202b28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.