Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Thilsted, Shakuntala Haraksingh"'
Autor:
Mamun, Abdullah-Al, Rifat, M.A., Wahab, Md. Abdul, Rahman, Muhammad Arifur, Nahiduzzaman, Md., Thilsted, Shakuntala Haraksingh, Kjellevold, Marian
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2024 131
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mamun, Abdullah-Al, Bhowmik, Shuva, Sarwar, Md. Shahid, Akter, Sharmin, Pias, Tanjina, Zakaria, MUM Abu, Islam, Md. Monirul, Egna, Hillary, Evans, Ford, Wahab, Md Abdul, Thilsted, Shakuntala Haraksingh, Little, David C.
Publikováno v:
In Measurement: Food November 2022 8
Autor:
Rajts, Francois, Dubey, Sourabh Kumar, Gogoi, Kalpajit, Das, Rashmi Ranjan, Biswal, Saurava Kumar, Padiyar, Arun Panemangalore, Rajendran, Suresh, Thilsted, Shakuntala Haraksingh, Mohan, Chadag Vishnumurthy, Belton, Ben
Publikováno v:
Frontiers in Aquaculture; 2024, p1-16, 16p
Autor:
Reksten, Amalie Moxness *, Somasundaram, Thiruchenduran, Kjellevold, Marian, Nordhagen, Anna, Bøkevoll, Annbjørg, Pincus, Lauren Michelle, Rizwan, Abu Ansar Md., Mamun, Al, Thilsted, Shakuntala Haraksingh, Htut, Thaung, Aakre, Inger
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2020 91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thilsted, Shakuntala Haraksingh, Thorne-Lyman, Andrew, Webb, Patrick, Bogard, Jessica Rose, Subasinghe, Rohana, Phillips, Michael John, Allison, Edward Hugh
Publikováno v:
In Food Policy May 2016 61:126-131
Autor:
Rajts, Francois, Dubey, Sourabh Kumar, Gogoi, Kalpajit, Das, Rashmi Ranjan, Biswal, Saurava Kumar, Padiyar, Arun Panemangalore, Rajendran, Suresh, Thilsted, Shakuntala Haraksingh, Mohan, Chadag Vishnumurthy, Belton, Ben
Publikováno v:
Frontiers in Aquaculture; 2023, p1-16, 16p
Publikováno v:
In Global Food Security February 2014 3(1):59-66
Publikováno v:
In Food Policy February 2014 44:77-87