Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Thi Thuy L"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thi Thu Tra Tran, Le Hong Ngoc Ngo, Nu Minh Nguyet Ton, Thi Hong Nhung Le, Thi Thuy Le, Van Viet Man Le
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 74, Iss 2, Pp 162-168 (2024)
Spears or cladophylls are edible parts of asparagus ( Asparagus officinalis L.) implemented in a human diet while its hard-stem by-products have been used for animal feeding. In this study, the asparagus hard-stem was proved to be rich in dietary fib
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dabc74ed80fb4c57bf5c730e1801d28a
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 69, Iss 1, Pp 31-44 (2024)
Spring onion (Allium fistulosum L.) is a popular salad vegetable produced widely over the world, including in Vietnam. Thanks to its flavor and aroma, it is an indispensable ingredient used to flavor soups and other dishes. Vermicompost is a natural
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/371fe4353375485ea55b5955bcd4bff1
Publikováno v:
AIMS Agriculture and Food, Vol 9, Iss 1, Pp 209-219 (2024)
Starch production from turmeric (Curcuma longa) generates residue, which contains different nutrients, dietary fiber, and antioxidants. In this study, the by-product of turmeric starch production was dried at 50 ℃ to a moisture content of 11–12%,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a22b98e25c040969c369cfda89f8603
Publikováno v:
SAGE Open Medicine, Vol 12 (2024)
Objectives: The COVID-19 pandemic has significantly impacted individual health, potentially increasing the demand for home medicine storage. However, inappropriate household medicine storage can lead to drug waste and unnecessary hazards. This study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f628eedeb720469491b8ddb6af2c83c6
Autor:
Thi Ngoc Tran, Chien Thang Doan, Thi Kieu Loan Dinh, Thi Hai Ninh Duong, Thi Thuc Uyen Phan, Thi Thuy Loan Le, Trung Dung Tran, Pham Hung Quang Hoang, Anh Dzung Nguyen, San-Lang Wang
Publikováno v:
Recycling, Vol 9, Iss 3, p 50 (2024)
Xylanases, key enzymes for hydrolyzing xylan, have diverse industrial applications. The bioprocessing of agricultural byproducts to produce xylanase through fermentation approaches is gaining importance due to its significant potential to reduce enzy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/edc0efa7a9b0435da6d9b366d54e4988
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.