Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Thi Hop, Le"'
Autor:
Arnaud Laillou, Elizabeth Yakes, Thi Hop Le, Frank Tammo Wieringa, Bach Mai Le, Regina Moench-Pfanner, Jacques Berger
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 9, Iss 10, p e110499 (2014)
Vietnamese Living Standard Surveys showed that the rate of overweight and obese in Vietnamese adults doubled between 1992 and 2002, from 2% to 5.5%, respectively with no significant difference in the proportions of overweight/obesity between men and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc55aa7d5f374853b05a3c492ee7b719
Autor:
Arnaud Laillou, Frank Wieringa, Thuy Nga Tran, Pham Thuy Van, Bach Mai Le, Sonia Fortin, Thi Hop Le, Regina Moench Pfanner, Jacques Berger
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 8, Iss 5, p e63979 (2013)
INTRODUCTION: In many developing countries including Vietnam, data are lacking on vitamin D and calcium deficiencies whereas those deficiencies can play an important role in the development of bone health and possibly non-communicable diseases. The p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4991ae36594647289f02e3e4b449357e
Autor:
Arnaud Laillou, Jacques Berger, Bach Mai Le, Van Thuy Pham, Thi Hop Le, Cong Khan Nguyen, Dora Panagides, Fabian Rohner, Frank Wieringa, Regina Moench-Pfanner
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 7, Iss 11, p e50538 (2012)
BACKGROUND: A micronutrient survey carried out in 2010 among randomly selected Vietnamese women in reproductive age indicated that anemia and micronutrient deficiencies are still prevalent. The objective of this study was thus to analyze the dietary
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9ba5b761e2a4bf6a7068f381248d1f6
Autor:
Yukihiko Ito, Yasuhide Okuhara, Thi Hop Le, Do Huy Nguyen, Shigeru Yamamoto, Quang Binh Tran, Do Van Anh Nguyen, Anh Linh Vu, Mitsuo Kise, Thi Lam Nguyen, Hiromichi Aoto, Danh Tuyen Le, Thi Nhung Bui
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology. 60:183-187
We have reported that newly diagnosed type 2 diabetes mellitus (DM) patients in Vietnam have a low body mass index (BMI) of around 23 and that the major factor for this is high white rice (WR) intake. Brown rice (BR) is known to be beneficial in the
Autor:
Thi Hop Le, Thuy Nga Tran, Arnaud Laillou, Pham Thuy Van, Jacques Berger, Bach Mai Le, Sonia Fortin, Frank T. Wieringa, Regina Moench Pfanner
Publikováno v:
PLoS ONE
PLoS ONE, Vol 8, Iss 5, p e63979 (2013)
PLoS ONE, Vol 8, Iss 5, p e63979 (2013)
Introduction In many developing countries including Vietnam, data are lacking on vitamin D and calcium deficiencies whereas those deficiencies can play an important role in the development of bone health and possibly non-communicable diseases. The pu
Publikováno v:
Vietnamese studies (Hanoi, Vietnam : 1966). (4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.