Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Thevenard, Fernanda"'
Autor:
Cardullo, Nunzio, Calcagno, Damiano, Pulvirenti, Luana, Sciacca, Claudia, Pittalà, Maria Gaetana Giovanna, Maccarronello, Anna Elisabetta, Thevenard, Fernanda, Muccilli, Vera
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Sep2024, Vol. 104 Issue 12, p7639-7648, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thevenard, Fernanda1 (AUTHOR), Brito, Ivanildo A.1 (AUTHOR), Costa-Silva, Thais A.1,2 (AUTHOR), Tempone, Andre G.3 (AUTHOR) andre.tempone@ial.sp.gov.br, Lago, João Henrique G.1 (AUTHOR) joao.lago@ufabc.edu.br
Publikováno v:
Scientific Reports. 6/24/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Carvalho A. da Silva, Armenio A., de Sousa, Elcilene A., Alves Veras, Márcia D., Araújo, Bruno Q., Thevenard, Fernanda, Lago, João Henrique G., Costa-Silva, Thais A., Tempone, Andre G., Chaves, Mariana H. *
Publikováno v:
In Phytochemistry Letters June 2020 37:59-62
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.