Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Theunissen, M.J.M."'
Publikováno v:
In Appetite February 2000 34(1):21-27
Publikováno v:
Chemical Senses, 28(E32)
Chemical Senses 28 (2003) E32
Chemical Senses 28 (2003) E32
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::68fde804fb382d091eb77839d5c58127
https://research.wur.nl/en/publications/the-nature-of-synergism-in-monosodium-glutamate-inosine-5-monopho
https://research.wur.nl/en/publications/the-nature-of-synergism-in-monosodium-glutamate-inosine-5-monopho
Publikováno v:
Perception and Psychophysics, 62, 607-614
Perception and Psychophysics 62 (2000)
Perception and Psychophysics 62 (2000)
Although sensory adaptation, the gradual loss of sensation during prolonged stimulation, has been demonstrated in laboratory taste experiments, a comparable loss of taste intensity is not experienced in real-life eating situations. This discrepancy m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::dd6a0afb9443f0591ff1d07b6ca17f1a
https://research.wur.nl/en/publications/method-of-stimulation-mouth-movements-concentration-and-viscosity
https://research.wur.nl/en/publications/method-of-stimulation-mouth-movements-concentration-and-viscosity
Publikováno v:
Chemical Senses; Feb1996, Vol. 21 Issue 1, p29-34, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BARDEN, L.M.1 (AUTHOR), ÇAKIR, E.1 (AUTHOR), LEKSRISOMPONG, P.N.1 (AUTHOR), RYAN, K.N.1 (AUTHOR), FOEGEDING, E.A.1 (AUTHOR), DRAKE, M.A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Jun2010, Vol. 25 Issue 3, p447-462. 16p. 2 Charts, 5 Graphs.
Publikováno v:
Chemical Senses; Sep2006, Vol. 31 Issue 7, p649-653, 5p
Publikováno v:
Chemical Senses; Jun2005, Vol. 30 Issue 5, p401-419, 19p
Publikováno v:
Chemical Senses; Jun2004, Vol. 29 Issue 5, p441-453, 13p