Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Thespesia garckeana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Wild fruits are an important food and income source for many households in Zambia. Non-cultivated plants may be as susceptible as crops to aflatoxin contamination. Concentrations of aflatoxins in commonly consumed wild fruits from markets and charact
Autor:
Luboya Numbi Oscar, Kabamba Nzaji Michel, Kataka Zabadi Kleph, Lakula Niclette, Khang Imvar Esther, Kalonji Ndumba Jean Baptiste, Kaki Khang Mariette, Wetshi Ongona Tchomba Andre, Yayila Nsimba Sylvie
Publikováno v:
OALib. :1-8
The use of plants in our immediate environment in primary health care in Africa and especially among the poor, is a very common practice. Our study aimed to determine the profile and frequency of pregnant using medicinal plants; and to identify medic
Autor:
VM Masila, JO Midiwo, J Zhang, BM Gisacho, R Munayi, LK Omosa, FT Wiggers, MR Jacob, MA Ibrahim, LA Walker, I Muhammad
Publikováno v:
Planta Medica. 81
The root extract of Thespesia garckeana yielded three known oxidatively coupled sesquiterpenoids, namely (-)-gossypol (1) and two of its derivatives (-)-6-methoxygossypol (2) and (+)-6,6'-dimethoxygossypol (3), and the stem bark afforded (E)-docosyl-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.