Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Theron, Louwrens Wiid"'
Autor:
Theron, Louwrens Wiid
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 2013.
ENGLISH ABSTRACT: During wine fermentation, yeasts release extracellular enzymes that significantly impact wine properties. While the extracellular proteins of Saccharomyces cerevisiae have been chara
ENGLISH ABSTRACT: During wine fermentation, yeasts release extracellular enzymes that significantly impact wine properties. While the extracellular proteins of Saccharomyces cerevisiae have been chara
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10019.1/85704
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Jun2018, Vol. 102 Issue 12, p5173-5183. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.