Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Thermus sp."'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 112, Iss , Pp 105934- (2024)
To obtain new anticariogenic sugars, erythritol derivatives (EG1-2) were synthesized through a Thermus sp. amylomaltase (AMase)-catalyzed reaction between tapioca starch and erythritol. The reaction parameters, including donor and acceptor substrate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fde6f869b134d0b8f7f89d649e02804
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Walter J. Müller, Nokuthula Tlalajoe, Errol D. Cason, Derek Litthauer, Oleg Reva, Elzbieta Brzuszkiewicz, Esta van Heerden
Publikováno v:
G3: Genes, Genomes, Genetics, Vol 6, Iss 9, Pp 2791-2797 (2016)
Genome sequencing of the yellow-pigmented, thermophilic bacterium Thermus sp. NMX2.A1 resulted in a 2.29 Mb draft genome that encodes for 2312 proteins. The genetic relationship between various strains from the genus Thermus was assessed based on phy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e63d0dbfc0c4387a925cbcbc59505fc
Autor:
Amin Fatoni, Zusfahair
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 34, Iss 5, Pp 525-531 (2012)
Limited reserves of fossil energy stimulate researchers to explore for a new alternative energy, such as bioethanol.A thermophilic amylase producing bacterium was isolated from local hot-springs and its characteristic and potential applicationfor bio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9df1c0bb04b449f483198cbdad2dba77
Publikováno v:
Revista MVZ Cordoba, Vol 8, Iss 2, Pp 310-317 (2003)
Se compara la producción de á-amilasa termoestable a partir de almidón, empleando una cepa autóctona deThermus sp., en cultivo discontinuo con células libres e inmovilizadas en 3% p/v de alginato de sodio. Laproducción se llevó a cabo en medio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48a6a6b90b1d4acab2f29740fc093ffc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista MVZ Cordoba, Vol 8, Iss 2 (2003)
Se compara la producción de á-amilasa termoestable a partir de almidón, empleando una cepa autóctona de Thermus sp ., en cultivo discontinuo con células libres e inmovilizadas en 3% p/v de alginato de sodio. La producción se llevó a cabo en me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c297367ce3b144d98b77d9e3e37ac5e1
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 21, Iss 2, Pp 117-126 (2017)
ResearcherID
ResearcherID
Description of the subject. Alkaline phosphatases (APases) are commonly used as nonradioactive markers for detecting specific proteins or DNA targets in clinical medicine and molecular biology. However, their applications in the biotechnology industr