Zobrazeno 1 - 10
of 864
pro vyhledávání: '"Thermobacteriology"'
Publikováno v:
In Dairy Foods 2022:69-89
Heat treatment encompasses several processes that aim to inactivate microorganisms in the dairy industry. The control of time and temperature are critical factors of thermal processing. Also, the physiological responses of microorganisms may be negle
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d512f301d878c8e73d43d37699a86e80
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-820478-8.00015-8
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-820478-8.00015-8
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R. L. Merson, J. R. Heil, T. Wolcott, George K. York, Sherman Leonard, G. L. Marsh, Ali Ansar
Publikováno v:
Journal of Food Science. 40:764-769
Autor:
C.R. Stumbo
Publisher Summary This chapter discusses thermobacteriology as it is applied to food processing with a brief description of the methods of process evaluation, special attention being given to fundamental concepts on which development of the methods i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3af3a8bff27bdbff00259bd2dc00dcb6
https://doi.org/10.1016/s0065-2628(08)60041-5
https://doi.org/10.1016/s0065-2628(08)60041-5
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell). Jul/Aug1975, Vol. 40 Issue 4, p764. 0p.