Zobrazeno 1 - 10
of 37 267
pro vyhledávání: '"Thermal Inactivation"'
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 36, Iss 7, Pp 812-817 (2024)
ObjectiveTo explore the effect of sous-vide on the thermal inactivation rules of Listeria monocytogenes in different matrix, the thermal inactivation of Listeria monocytogenes in different substrates at different temperatures was studied.MethodsFiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b98ced15b7c640d5a21bb999de005f63
Autor:
Binh Ly Nguyen1 lnbinh@ctu.edu.vn
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Apr-Jun2024, Vol. 23 Issue 2, p139-150. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100466- (2024)
This study assessed the effect of pH (5.7, 6.8, and 8.0, adjusted using phosphate buffer) and calcium chloride (0.2 g kg-1, 0.6 g kg-1, and 1.0 g kg-1) on the chlorophyllase (Chlase) activity and thermal inactivation in mulberry leaves at temperature
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8f98d17769b4457971ba26b259c2607
Autor:
Anna C.S. Porto-Fett, Laura E. Shane, Bradley A. Shoyer, Manuela Osoria, Aaron Beczkiewicz, Kristina Barlow, Brad Webb, Bryce Merrill, Marie Hooker, Bryan T. Vinyard, John B. Luchansky
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 12, Pp 100381- (2024)
Cooking parameters elaborated in the U.S. Department of Agriculture’s Food Safety and Inspection Service Cooking Guideline for Meat and Poultry Products (Appendix A) were evaluated for inactivation of Salmonella spp. in pot pies. To prepare dough f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee2a2bd7a83a4c16bc2d7850d712e9e1
Autor:
Caceres, C. Joaquin1, Gay, L. Claire1, Faccin, Flavio Cargnin1, Regmi, Dikshya1, Palomares, Roberto1, Perez, Daniel R.1 dperez1@uga.edu
Publikováno v:
Emerging Infectious Diseases. Nov2024, Vol. 30 Issue 11, p2426-2429. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.