Zobrazeno 1 - 10
of 17 206
pro vyhledávání: '"Thaumatin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rikiya Shimada, Nanoka Kimura, Shiho Tsukamoto, Yuuki Tsuboi, Erika Yano, Nobuhiro Zaima, Tatsuya Moriyama
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
Food allergens can enter the skin and increase the susceptibility to food allergies by producing immunoglobulin (Ig) E. Mango is a popular fruit worldwide and known to be allergenic. Dermal sensitization may occur around the oral cavity during ingest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54135313d398419ba26b28f4fbe4a15d
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 8, Pp 145-152 (2024)
This study investigated the mechanism by which A-type oligomeric proanthocyanidins (A-OPC) from abscising litchi fruits inhibit proinflammation induced by litchi thaumatin-like protein (LcTLP). A-OPC were prepared by sequential ethanol extraction and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9bc080a79292490b91598ce4dc989ee3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.