Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Thanh Xuan le T"'
Autor:
Rheinländer T (AUTHOR), Thanh Xuan le T (AUTHOR), Ngoc Hoat L (AUTHOR), Dalsgaard A (AUTHOR), Konradsen F (AUTHOR)
Publikováno v:
Health Policy & Planning. Oct2012, Vol. 27 Issue 7, p600-612. 13p.
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2018 (2018)
Omega 3, 6, and 9 fatty acids were separated and enriched successfully from the by-products of Vietnamese Basa fish processing by the deep eutectic solvent. The total amounts of omega fatty acids were about 57% in the raw material, and they were amou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ee8cbe31a1c4e32916474984d4d0eef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.