Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Thamilmaraiselvi B"'
Publikováno v:
International Journal of Research in Pharmaceutical Sciences. 9:18
Saccharomyces cerevisiae is a species of yeast. It has been instrumental in winemaking, baking, and brewing since ancient times. The present study was performed to produce lignin degrading enzymes to degrade lignocellulosic substrates and to produce
Publikováno v:
National Journal of Physiology, Pharmacy and Pharmacology. 8:1500
Background: Modern day food and lifestyle have resulted in an increasing number of diseases and disorders. A major percentage of the population depends on herbal medicines due to various needs. Aim and objective: The aim of the study was to investiga
Autor:
Steffi P F, Thamilmaraiselvi B
Publikováno v:
National Journal of Physiology, Pharmacy and Pharmacology. 8:1491
Background: Spirulina fusiformis provides a wide range of health benefits, so a major percentage of the population in developing countries depends on S. fusiformis due to its nutritional value. Aim and Objective: To examine the phytochemical constitu
Autor:
P. F. Steffi, Thamilmaraiselvi B
Publikováno v:
Research Journal of Pharmacy and Technology. 11:4953
Banana's and plantains (Musa spp) forms fourth most important food in the world next to rice, wheat and maize. The present study was initiated to isolate and identify the phosphate solubilizing fungi (PSF) from the banana rhizosphere and to study the
Publikováno v:
Journal of Pollution Effects & Control.
Copper occurs naturally in the aquatic environment as a result of weathering of soils and rocks and land drainage. Copper is a micronutrient at low level and highly toxic to fish at high concentrations above 0.4 ppm can kill some species of fishes in
Publikováno v:
National Journal of Physiology, Pharmacy & Pharmacology; 2018, Vol. 8 Issue 11, p1500-1504, 5p
Autor:
Thamilmaraiselvi B., Steffi P. F.
Publikováno v:
National Journal of Physiology, Pharmacy & Pharmacology; 2018, Vol. 8 Issue 11, p1491-1495, 5p
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.