Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Thakoer, Kavish V."'
Autor:
Merkx, Donny W.H., Westphal, Yvonne, van Velzen, Ewoud J.J., Thakoer, Kavish V., de Roo, Niels, van Duynhoven, John P.M.
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers, 179, 379-385
Carbohydrate Polymers 179 (2018)
Carbohydrate Polymers 179 (2018)
Polysaccharides are food ingredients that critically determine rheological properties and shelf life. A qualitative and quantitative assessment on food-specific polysaccharide mixtures by 1H NMR is presented. The method is based on the identification
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fff7729e7bee7458003c395136228649
https://research.wur.nl/en/publications/quantification-of-food-polysaccharide-mixtures-by-h-nmr
https://research.wur.nl/en/publications/quantification-of-food-polysaccharide-mixtures-by-h-nmr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.