Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Thaiudom, Siwatt"'
Autor:
Toommuangpak, Watcharaporn1 (AUTHOR), Thaiudom, Siwatt1,2 (AUTHOR) thaiudom@g.sut.ac.th
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p641-656. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2022 16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moeurng, Sreylak, Posridee, Kakanang, Kamkaew, Anyanee, Thaiudom, Siwatt, Oonsivilai, Anant, Oonsivilai, Ratchadaporn
Publikováno v:
Foods; May2024, Vol. 13 Issue 10, p1443, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thaiwong, Numphon1 (AUTHOR), Thaiudom, Siwatt2 (AUTHOR) thaiudom@g.sut.ac.th
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. May2021, Vol. 74 Issue 2, p307-315. 9p.
Autor:
Thaiudom, Siwatt1 (AUTHOR) thaiudom@sut.ac.th, Oonsivilai, Ratchadaporn1 (AUTHOR), Thaiwong, Numphon2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jan2021, Vol. 45 Issue 1, p1-10. 10p.
Autor:
Thaiudom, Siwatt, Khantarat, Kallaya
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2011 1:315-321
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.