Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Thai Jasmine rice"'
Publikováno v:
Science Technology and Engineering Journal (STEJ), Vol 6, Iss 1, Pp 57-66 (2020)
This research study the radioactivity concentration of 226 Ra, 232Th and 40K using organic and inorganic fertilizers were successfully measured as gamma ray spectrometry technique with HPGe detector on Thai Jasmine rice 105 plant (root) and on corres
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/138960d3da524e41a0f194e1789c8242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Worasitikulya Taratima, Chantima Chuanchumkan, Pitakpong Maneerattanarungroj, Attachai Trunjaruen, Piyada Theerakulpisut, Anoma Dongsansuk
Publikováno v:
Biology, Vol 11, Iss 11, p 1587 (2022)
Global warming is a serious problem, with significant negative impacts on agricultural productivity. To better understand plant anatomical adaptation mechanisms as responses to heat stress, improved basic knowledge is required. This research studied
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0cf4902aef841c59a8eca209d5bde46
Autor:
Kawiporn Chinachanta, Arawan Shutsrirung, Laetitia Herrmann, Didier Lesueur, Wasu Pathom-aree
Publikováno v:
Biology, Vol 10, Iss 10, p 1065 (2021)
Thai jasmine rice (Oryza sativa L. KDML105), particularly from inland salt-affected areas in Thailand, is both domestically and globally valued for its unique aroma and high grain quality. The key aroma compound, 2-acetyl-1-pyrroline (2AP), has under
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/650fb95a587143c598fffbad5225e360
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 302, p 02008 (2021)
Immature rice grains contain high bioactive compounds. Drying has been used for the food preservation and reduction of agricultural waste. This study aimed to produce the rice flake from young Thai Jasmine rice grain (light green and soft texture) us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4c45e94ac51423099ec655475226406
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.