Zobrazeno 1 - 10
of 2 155
pro vyhledávání: '"Thai Jasmine rice"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ประยูร จอมหล้าพีรติกุล1 prayoon.jo@rmuti.ac.th, ละมุล วิเศษ2, อาภาภรณ์ จอมหล้าพีรติกุล1, ภูชิสส์ ตันวาณิชกุล1, และ ชัยณรงค์ หล่มช่างคำ�1
Publikováno v:
Journal of Science & Technology MSU. Jul/Aug2023, Vol. 42 Issue 4, p118-126. 9p.
Autor:
Shephali Sachan et al.
Publikováno v:
Letters in High Energy Physics, Vol 2024, Iss 1 (2024)
Aldo-keto reductases (AKRs) are important enzymes involved in various metabolic pathways, including the detoxification of aldehydes and ketones.AKR4C14, which is an aldo-keto reductase found in Thai Jasmine rice (Oryza sativa), has been linked to cru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15b3cf4542684caa811dc4479b421f61
Publikováno v:
PeerJ, Vol 12, p e17289 (2024)
Globally, phytonematodes cause significant crop losses. Understanding the functions played by the plant rhizosphere soil microbiome during phytonematodes infection is crucial. This study examined the distribution of phytonematodes in the paddy fields
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/628874711087447e95db30b8fb9332b4
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 1/20/2021, p1-8. 8p.