Zobrazeno 1 - 10
of 495
pro vyhledávání: '"Teusink, Bas"'
Autor:
Bexkens, Michiel L., Martin, Olivier M.F., van den Heuvel, Jos M., Schmitz, Marion G.J., Teusink, Bas, Bakker, Barbara M., van Hellemond, Jaap J., Haanstra, Jurgen R., Walkinshaw, Malcolm D., Tielens, Aloysius G.M.
Publikováno v:
In International Journal for Parasitology June 2024 54(7):367-378
Autor:
Botman, Dennis, Kanagasabapathi, Sineka, Rep, Mila I., van Rossum, Kelly, Tutucci, Evelina, Teusink, Bas
Publikováno v:
In BBA - Molecular Cell Research April 2024 1871(4)
Autor:
Luzia, Laura, Battjes, Julius, Zwering, Emile, Jansen, Derek, Melkonian, Chrats, Teusink, Bas
Publikováno v:
In iScience 19 January 2024 27(1)
Autor:
Bruggeman, Frank J., Remeijer, Maaike, Droste, Maarten, Salinas, Luis, Wortel, Meike, Planqué, Robert, Sauro, Herbert M., Teusink, Bas, Westerhoff, Hans V.
Publikováno v:
In BioSystems December 2023 234
Autor:
Bendig, Tamara, Ulmer, Andreas, Luzia, Laura, Müller, Susanne, Sahle, Sven, Bergmann, Frank T., Lösch, Maren, Erdemann, Florian, Zeidan, Ahmad A., Mendoza, Sebastian N., Teusink, Bas, Takors, Ralf, Kummer, Ursula, Figueiredo, Ana Sofia
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 10 September 2023 374:90-100
Publikováno v:
In Metabolic Engineering May 2023 77:128-142
Autor:
Battjes, Julius, Melkonian, Chrats, Mendoza, Sebastián N., Haver, Auke, Al-Nakeeb, Kosai, Koza, Anna, Schrubbers, Lars, Wagner, Marijke, Zeidan, Ahmad A., Molenaar, Douwe, Teusink, Bas
Publikováno v:
In Food Microbiology April 2023 110
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nilsson, Avlant, Haanstra, Jurgen R., Engqvist, Martin, Gerding, Albert, Bakker, Barbara M., Klingmüller, Ursula, Teusink, Bas, Nielsen, Jens
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2020 May 01. 117(19), 10294-10304.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26930082
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science August 2021 104(8):8530-8540