Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Tetlow, Louise"'
Autor:
Tonev, Dimitar, Shumbayawonda, Elizabeth, Tetlow, Louise Ann, Herdman, Laura, French, Marika, Rymell, Soubera, Thomaides-Brears, Helena, Caseiro-Alves, Filipe, Castelo-Branco, Miguel, Ferreira, Carlos, Coenraad, Minneke, Lamb, Hildo, Beer, Meinrad, Kelly, Matt, Banerjee, Rajarshi, Dollinger, Matthias
Publikováno v:
JMIR Research Protocols, Vol 9, Iss 10, p e19189 (2020)
BackgroundThe rising prevalence of nonalcoholic fatty liver disease (NAFLD) and the more aggressive subtype, nonalcoholic steatohepatitis (NASH), is a global public health concern. Left untreated, NAFLD/NASH can lead to cirrhosis, liver failure, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/694fd63ba2d74eb49f70263d688d989f
Autor:
Woodward, Gary, Bajre, Mamta, Bhattacharyya, Sanjeev, Breen, Maria, Chiocchia, Virginia, Dawes, Helen, Dehbi, Hakim-Moulay, Descamps, Tine, Frangou, Elena, Fazakarley, Carol-Ann, Harris, Victoria, Hawkes, Will, Hewer, Oliver, Johnson, Casey L, Krasner, Samuel, Laidlaw, Lynn, Lau, Jonathan, Marwick, Tom, Petersen, Steffen E, Piotrowska, Hania, Ridgeway, Ged, Ripley, David P, Sanderson, Emily, Savage, Natalie, Sarwar, Rizwan, Tetlow, Louise, Thompson, Ben, Thulborn, Samantha, Williamson, Victoria, Woodward, William, Upton, Ross, Leeson, Paul
Publikováno v:
In American Heart Journal September 2023 263:123-132
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The effect of conditioning films on the hygienic status of titanium based and antimicrobial surfaces
Autor:
Tetlow, Louise Ann
Biofouling and contamination of surfaces is of critical importance to both the food and medical industries, causing not only huge economic burden, but also increased health risks to consumers and patients. The choice of surfaces which can help mitiga
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______128::03198c348ab16e75c3e6694c5d7a65f2
https://e-space.mmu.ac.uk/622771/
https://e-space.mmu.ac.uk/622771/
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing March 2017 102:332-339
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.