Zobrazeno 1 - 10
of 285
pro vyhledávání: '"Teta, D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carrero J, Severs D, Aguilera D, Fiaccadori E, Gonzalez M, Haufe C, Teta D, Molina P, Visser W
Publikováno v:
CLINICAL KIDNEY JOURNAL
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
Lay Summary Hemodialysis for patients with chronic kidney disease is associated with high morbidity and mortality rates as well as low quality of life. Poor nutritional status is an important predictor of these risks, so maintaining optimal nutrition
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::a6d8ce9afe01a33f459ed809234bc074
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=13928
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=13928
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mareschal, J., Lazarevic, V., Teta, D., Pruijm, M., Stoermann, C., Marangon, N., Solano, R., Wurzner-Ghajarzadeh, A., Gaia, N., Cani, P.D., Dizdar, O.S., Collet, T.-H., Herrmann, F.R., Schrenzel, J., Genton, L.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2023 58:641-641
Publikováno v:
In Kidney International April 2008 73 Supplement 108:S112-S118
Publikováno v:
In Manuel pratique d'anesthésie Edition: Fourth Edition. 2020:543-565
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kistler, B. M., Benner, D., Burrowes, J. D., Campbell, K. L., Fouque, Denis, Garibotto, G., Kopple, J. D., Kovesdy, C. P., Rhee, C. M., Steiber, A., Stenvinkel, P., Wee, P., Teta, D., Wang, A. Y. M., Kalantar-Zadeh, K.
Publikováno v:
Journal of Renal Nutrition
Journal of Renal Nutrition, WB Saunders, 2018, 28 (1), pp.4--12
Journal of Renal Nutrition, WB Saunders, 2018, 28 (1), pp.4--12
Poor nutritional status and protein-energy wasting are common among maintenance dialysis patients and associated with unfavorable outcomes. Providing foods, meal trays, snack boxes, and/or oral nutritional supplements during hemodialysis can improve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4936918f52b0a9b95933d128b72bd1df
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02003940
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02003940