Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"Test-organisms"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alam, M. Z. B., Ohgaki, S.
Publikováno v:
Water Environment Research, 2002 May 01. 74(3), 248-255.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25045602
Autor:
Gerdes, Zandra
The global distribution and anticipated increase of environmental microplastic (MP) pollution are concerning. However, while the impacts of macroplastic litter on wildlife are apparent, we know relatively little about the MP hazard potential. Moreove
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::95f3ecb588b381fa5b38dfa5564201dd
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:su:diva-196762
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:su:diva-196762
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Vol 6, Iss 11 (96), Pp 44-50 (2018)
In the production of sausages, soy and products of its processing, varieties of food soy flour are mainly used as an additional component. It has been established in a study of safety of using soy that a large number of genetically modified organisms