Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"Tessier, Frédéric J"'
Autor:
Tessier, Frédéric J.
Publikováno v:
In La Presse Médicale Formation March 2023 4(1):18-22
Autor:
Marousez, Lucie a, Sprenger, Norbert b, De Lamballerie, Marie c, Jaramillo-Ortiz, Sarahi d, Tran, Léa a, Micours, Edwina a, Gottrand, Frédéric a, e, Howsam, Michael d, Tessier, Frederic J. d, Ley, Delphine a, e, Lesage, Jean a, ∗
Publikováno v:
In Clinical Nutrition January 2022 41(1):1-8
Autor:
Helou, Cynthia, Jacolot, Philippe, Niquet-Léridon, Céline, Gadonna-Widehem, Pascale, Tessier, Frédéric J. ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2016 190:904-911
Autor:
Sellier, Cyril a, Boulanger, Eric a, Maladry, François a, Tessier, Frédéric J. b, Lorenzi, Rodrigo a, Nevière, Rémi a, Desreumaux, Pierre a, Beuscart, Jean-Baptiste d, Puisieux, François c, Grossin, Nicolas a, ∗
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology September 2015 83:140-145
Autor:
Niquet-Léridon, Céline a, 1, Jacolot, Philippe a, 1, Niamba, Claude-Narcisse b, Grossin, Nicolas c, Boulanger, Eric c, Tessier, Frédéric J. a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 June 2015 177:361-368
Autor:
Jouquand, Celine a, Tessier, Frédéric J. a, Bernard, Julien a, Marier, David a, Woodward, Ken b, 1, Jacolot, Philippe a, Gadonna-Widehem, Pascale a, Laguerre, Jean-Claude a, ∗
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology January 2015 60(1):271-276
Autor:
Loaëc, Grégory a, Niquet-Léridon, Céline a, Henry, Nicolas b, Jacolot, Philippe a, Volpoet, Grégoire c, Goudemand, Ellen b, Janssens, Myriam c, Hance, Philippe d, Cadalen, Thierry d, Hilbert, Jean-Louis d, Desprez, Bruno b, Tessier, Frédéric J. a, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International September 2014 63 Part C:299-305
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Niquet-Léridon, Céline, Tessier, Frédéric J. ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2011 126(2):655-663