Zobrazeno 1 - 10
of 278
pro vyhledávání: '"Tesfaye, F."'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing January 2021 125:149-160
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100068- (2022)
The study investigated the influence of the extrusion process variables on attributes of extrudates produced from three different mixes containing defatted soya alone or combined with meat myofibrillar or connective tissue protein. The mixes were ext
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e521492a2a85426484c34c80ce6076f0
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering May 2017 201:17-25
Publikováno v:
In Thermochimica Acta 10 September 2015 615:38-42
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.