Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Tesfaye, Abush A."'
Publikováno v:
In Heliyon 15 April 2024 10(7)
Publikováno v:
In Heliyon December 2022 8(12)
Autor:
Uba, Charles U., Oselebe, Happiness O., Tesfaye, Abush A., Agbo, Christian U., Abtew, Wosene G.
Publikováno v:
In South African Journal of Botany November 2022 150:48-57
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2022 110
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sileshi, Yechalew, Yirga, Masresha, Atero, Behailu, Tesfaye, Abush, Bosa, Demelash, Hailemaria, Mesfin
Publikováno v:
Ethiopian Journal of Crop Science; Vol. 10 No. 1 (2022); 81-87
Soybean is an affordable and valuable source of protein, oil, and other important nutrients. The current national average yield is 2.49 t ha-1, which is low as compared to its potential due mainly to lack of varieties with wider adaptability to major
Autor:
Alemayehu, Desalegn, Tesfaye, Abush
Publikováno v:
Ethiopian Journal of Crop Science; Vol. 9 No. 1 (2021); 1-15
Fifty-eight Amaro Kele coffee (Coffea arabica L.) accessions and six standard check were evaluated for character association at Awada Agricultural Research Sub-Center, Southern Ethiopia using morphological traits. This work was done to determine the
Publikováno v:
Ethiopian Journal of Crop Science; Vol. 9 No. 2 (2022); 49-74
The study was conducted at Jimma andMetu, southwestern Ethiopia during 2019 main cropping season to estimate the extent of genetic variability and association among traits in100soybeangenotypes(Glycine Max (L.). The field experiment was laid down in