Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Teruo Otani"'
Autor:
Yoichi Nakatani, Yoshinori Hori, Yohko Tanaka, Shigeyo Sakai, Tuyosi Fujita, Isamu Takagahara, Teruo Otani, Sumihiko Sawa, Yukio Kunita
Publikováno v:
Agricultural and Biological Chemistry. 52:107-112
We previously reported that the K0 value, which we have proposed as an index of freshness for edible meat, would be a suitable index as far as the freshness of beef and rabbit muscles is concerned.This time, we have investigated the applicability of
Publikováno v:
Agricultural and Biological Chemistry. 50:1751-1856
Publikováno v:
Agricultural and Biological Chemistry. 50:1751-1756
To establish an index of the freshness of meats, we examined the changes in amount of ATP-related compounds in beef and rabbit muscle kept in cold storage. We found an accumulation of hypoxanthine (Hx) and xanthine (X) in beef on the one hand and the
Autor:
Tuyosi FUJITA, Yoshinori HORI, Teruo OTANI, Yukio KUNITA, Sumihiko SAWA, Shigeyo SAKAI, Yohko TANAKA, Isamu TAKAGAHARA, Yoichi NAKATANI
Publikováno v:
Agricultural and Biological Chemistry. 52:107-112
Autor:
Teruo Otani
Publikováno v:
JOURNAL OF INDIAN AND BUDDHIST STUDIES (INDOGAKU BUKKYOGAKU KENKYU). 18:724-727
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.