Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Tertuliano, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The New Phytologist, 1993 Apr 01. 123(4), 741-749.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2557888
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tertuliano, M.1 (AUTHOR) mtertu@gmail.com, Krewer, G.1 (AUTHOR) gkrewer@uga.edu, Smith, J.E.2 (AUTHOR), Plattner, K.1 (AUTHOR), Clark, J.3 (AUTHOR), Jacobs, J.4 (AUTHOR), Andrews, E.5 (AUTHOR), Stanaland, D.2 (AUTHOR), Andersen, P.6 (AUTHOR), Liburd, O.7 (AUTHOR), Fonsah, E.G.1 (AUTHOR), Scherm, H.8 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Fruit Science. Jan-Sep2012, Vol. 12 Issue 1-3, p205-215. 11p. 7 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Mar2018, Vol. 124 Issue 3, p910-921, 12p, 1 Color Photograph, 2 Charts, 2 Graphs, 1 Map
Volatiles were characterized from aflatoxin-tolerant and aflatoxin-susceptible peanut plants. Volatiles were collected by trapping headspace volatiles using thermal desorption columns packed with Tenax TA and Carbotrap B. Columns were placed in a the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::abb9196f20b44a7d707c1114bc0fe85b
https://www.bib.irb.hr/171379
https://www.bib.irb.hr/171379
Autor:
JURJEVIĆ, Željko, Tertuliano, M., Tomberlin, J. K., Rains, G. C., Wilson, D. M., Lewis, W. J.
Aflatoxins are natural carcinogens found in the environment and are of great interest from a food safety standpoint. They are secondary metabolites produced mainly by Aspergillus flavus Link and Aspergillus parasiticus Speare. Volatile metabolites fr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::2b29d6ea5363222f99e23f0c8a73c43d
https://www.bib.irb.hr/171109
https://www.bib.irb.hr/171109