Zobrazeno 1 - 10
of 2 015
pro vyhledávání: '"Terpens"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Frolova, Natalia1, Ukrainets, Anatoliy1, Niemirich, Oleksandra1, Melnyk, Oksana1, Ustymenko, Ihor1
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 2020, Vol. 9 Issue 3, p664-676. 13p.
Publikováno v:
Urology reports (St. - Petersburg). 10:39-42
In spite of high efficacy and safety of extracorporeal shockwave lithotripsy (ESWL), the question of reduction of this procedure complications risk continues to be relevant. In this study results of Renotinex prescription for patients with urolithias
Publikováno v:
RUDN Journal of Medicine, Vol 0, Iss 4, Pp 58-62 (2009)
For the first time in one research were studied three-terpens glycoside (TG), different among themselves a structure of genin-three-terpen and-or a structure of a carbohydrate part. Direct influence studied TG on enzymes glutationreductase (GR), cata
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7323857117cd440b85f09b849d01d492
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 9:664-676
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bergler, Guillaume, Camarasa, Carole, Brulfert, Michel, Ortiz-Julien, Anne, Nolleau, Valérie, Picou, Christian, Marc, Perez, Bloem, Audrey
Publikováno v:
In Vino Analytica Scientia IVAS 2019
In Vino Analytica Scientia IVAS 2019, Jun 2019, Bordeaux, France
In Vino Analytica Scientia IVAS 2019, Jun 2019, Bordeaux, France
International audience; In a highly competitive worldwide market, a current challenge for the beverage sector is to diversify the range of products and to offer wines and spirits with typicity and character. During alcoholic fermentation, wine yeasts
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4156ff4070673f89092a21bdb0274714
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02958861/file/IVAS2019_Bergler.pdf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02958861/file/IVAS2019_Bergler.pdf
THE INFLUENCE OF THE MACERATION PROCESS ON THE TERPENS AND POLYPHENOLS COMPLEX OF THE FLAVOUR WINES.
Autor:
Felicia, Stoica, M., Gheorghiţă
Publikováno v:
Bulletin of the University of Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Agriculture; 2008, Vol. 65 Issue 2, p421-424, 4p, 3 Charts
THE INFLUENCE OF THE MACERATION PROCESS ON THE TERPENS AND POLYPHENOLS COMPLEX OF THE FLAVOUR WINES.
Publikováno v:
Bulletin of the University of Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Horticulture; 2008, Vol. 65 Issue 1, p338-341, 4p, 3 Charts