Zobrazeno 1 - 10
of 2 754
pro vyhledávání: '"Ternary complexes"'
Autor:
Puyu Chen, Hairong Bao
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3488 (2024)
The combination of proteins with polysaccharides and polyphenols is expected to improve their physicochemical and functional properties. In this study, a novel plant-based antioxidant emulsifier was formed by soybean protein isolate (SPI), inulin (IN
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07d133464c184f4cbb9968054e6f2ca8
Autor:
Agnieszka Folentarska, Anna Kulakowska, Volodymyr Pavlyuk, Magdalena Krystyjan, Piotr Tomasik, Wojciech Ciesielski
Publikováno v:
Macromol, Vol 3, Iss 4, Pp 723-741 (2023)
Fully biodegradable foils were prepared from potato starch, egg albumin, and either stearic or oleic acid. Foils prepared with oleic acid have higher tensile strength, relative elongation, thermal stability, and a more uniform macrostructure. Foils p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98c0d73a8ecc429dbf0d752c0cdfef5f
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 20, Pp 8-19 (2023)
Objective: This study aimed to investigate the influence of degree of polymerization of amylose on the digestibility characteristics of its ternary complexes. Methods: Ternary complexes of seedless breadfruit starch, prepared by separately mixing amy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/221ff12d0418490f9d8a385ee6948220
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 2054 (2024)
The aim of this study was to prepare and characterize stable non−covalent ternary complexes based on pea protein (PP, 0.5%), hyaluronic acid (HA, 0.125%), and chlorogenic acid (CA, 0~0.03%). The ternary complexes were comprehensively evaluated for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee8b54c52f0340ce8a5e89ccb1a5dabd
Publikováno v:
European Journal of Medicinal Chemistry Reports, Vol 9, Iss , Pp 100107- (2023)
The accumulation, processing and toxicity of Aβ can be affected by interacting with transthyretin (TTR). We obtained 31 compounds with different structures by virtual screening based on protein structure. Among them, compound 11 inhibited acid-induc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f82d3b9feb514e3cb5798f9b93d8488c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.