Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Termont DS"'
Publikováno v:
Gastroenterology; August 1997, Vol. 113 Issue: 2 p550-557, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Vogel J; TI Food and Nutrition, PO Box 557, 6700 AN Wageningen, The Netherlands., van-Eck WB, Sesink AL, Jonker-Termont DS, Kleibeuker J, van der Meer R
Publikováno v:
Carcinogenesis [Carcinogenesis] 2008 Feb; Vol. 29 (2), pp. 398-403. Date of Electronic Publication: 2008 Jan 03.
Autor:
de Vogel J; Wageningen Centre for Food Sciences (WCFS), Nutrition and Health Programme, The Netherlands., Jonker-Termont DS, Katan MB, van der Meer R
Publikováno v:
The Journal of nutrition [J Nutr] 2005 Aug; Vol. 135 (8), pp. 1995-2000.
Autor:
de Vogel J; Nutrition and Health Programme, Wageningen Centre for Food Sciences and NIZO Food Research, PO Box 20, 6710 BA Ede, The Netherlands., Jonker-Termont DS, van Lieshout EM, Katan MB, van der Meer R
Publikováno v:
Carcinogenesis [Carcinogenesis] 2005 Feb; Vol. 26 (2), pp. 387-93. Date of Electronic Publication: 2004 Nov 18.
Autor:
van Gorkom BA; Department of Gastroenterology, Medical Oncology, University Hospital, Groningen, The Netherlands., van der Meer R, Karrenbeld A, van der Sluis T, Zwart N, Termont DS, Boersma-van Ek W, de Vries EG, Kleibeuker JH
Publikováno v:
European journal of clinical investigation [Eur J Clin Invest] 2002 Sep; Vol. 32 (9), pp. 693-9.
Autor:
van Gorkom BA; Dept of Gastroenterology, University Hospital, Groningen, The Netherlands., van der Meer R, Boersma-van Ek W, Termont DS, de Vries EG, Kleibeuker JH
Publikováno v:
Scandinavian journal of gastroenterology [Scand J Gastroenterol] 2002 Aug; Vol. 37 (8), pp. 965-71.
Autor:
Sesink AL; Nutrition and Health Programme, Wageningen Centre for Food Sciences, NIZO Food Research, PO Box 20, 6710 BA Ede, The Netherlands., Termont DS, Kleibeuker JH, Van der Meer R
Publikováno v:
Carcinogenesis [Carcinogenesis] 2001 Oct; Vol. 22 (10), pp. 1653-9.
Autor:
Sesink AL; Wageningen Centre for Food Sciences, NIZO Food Research, Department of Nutrition, Quality and Safety, PO Box 20, 6710 BA Ede, The Netherlands., Termont DS, Kleibeuker JH, Van Der Meer R
Publikováno v:
Carcinogenesis [Carcinogenesis] 2000 Oct; Vol. 21 (10), pp. 1909-15.