Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Terminome analysis"'
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 3, Iss , Pp 100051- (2021)
Recent studies have suggested that thaw-aging can improve sensory attributes of freeze-thawed meat. Acceleration of proteolysis is expected to promote tenderisation and improve taste; however, the details of protein degradation, including substrate p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5818f2eea8f640b79dc7aba1618d8cfc
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 3, Iss, Pp 100051-(2021)
Recent studies have suggested that thaw-aging can improve sensory attributes of freeze-thawed meat. Acceleration of proteolysis is expected to promote tenderisation and improve taste; however, the details of protein degradation, including substrate p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniel Ayoub, Lydie Lane, Magali Rompais, Amos Marc Bairoch, Christine Carapito, Thierry Rabilloud, Christine Schaeffer-Reiss, Alvaro Sebastian Vaca Jacome, Alain Van Dorsselaer
Publikováno v:
Proteomics
Proteomics, 2015, 15 (14 SI), pp.2519-2524. ⟨10.1002/pmic.201400617⟩
Proteomics, Wiley-VCH Verlag, 2015, 15 (14 SI), pp.2519-2524. ⟨10.1002/pmic.201400617⟩
Proteomics, Vol. 15, No 14 (2015) pp. 2519-24
Proteomics, 2015, 15 (14 SI), pp.2519-2524. ⟨10.1002/pmic.201400617⟩
Proteomics, Wiley-VCH Verlag, 2015, 15 (14 SI), pp.2519-2524. ⟨10.1002/pmic.201400617⟩
Proteomics, Vol. 15, No 14 (2015) pp. 2519-24
International audience; The high throughput characterization of protein N-termini is becoming an emerging challenge in the proteomics and proteogenomics fields. The present study describes the free N-terminome analysis of human mitochondria-enriched
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.