Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Teresa L. Martín-Guerrero"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 4 of 4 pro vyhledávání: '"Teresa L. Martín-Guerrero"'
1
Payoff affects tasters’ decisions but it does not affect their sensitivity to basic tastes
Autor: Juan M. Rosas, Manuel M. Ramos-Álvarez, Teresa L. Martín-Guerrero
Publikováno v: Food Quality and Preference. 48:11-16
An experiment on taste sensory analysis was conducted to explore the effects of manipulating signal intensity and response incentives on sensitivity and decision processes when evaluating basic tastes under high ecological validity conditions. Salt c
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::58145a0a655916b0f91dddc133f024e8
https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2015.07.016
Zobrazit plný text záznamu
2
Psychophysical Curves for Tasting Based on A Dissociation Model
Autor: Concepción Paredes-Olay, Manuel M. Ramos-Álvarez, Teresa L. Martín-Guerrero, Juan M. Rosas
Publikováno v: Journal of Sensory Studies. 30:225-236
An experiment on taste sensory analysis of an artificially arranged compound of salty and sour flavors was conducted with the goal of evaluating sensory performance to a mixture of flavors akin to natural food, but that allows for keeping a higher ex
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ac5a309fff65e48d09400ab9d8a7583f
https://doi.org/10.1111/joss.12153
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
3
Akademický článek
Psychophysical Curves for Tasting Based on A Dissociation Model.
Autor: Martín‐Guerrero, Teresa L.1, Rosas, Juan M.1, Paredes‐Olay, Concepción1, Ramos‐Álvarez, Manuel M.1
Publikováno v: Journal of Sensory Studies. Jun2015, Vol. 30 Issue 3, p225-236. 12p.
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
4
Elektronická kniha
Virgin Olive Oil: Production, Composition, Uses and Benefits for Man
Autor: Leonardis, Antonella de
Olive oil is considered to be such a crucial component of the so-called ‘Mediterranean Diet'that, since 2010, it has been inscribed in UNESCO's list of Intangible Cultural Heritage of Humanity, and is considered to be a very good dietary habit. In
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 2 Akademické články
  • 1 Elektronické knihy
  • 2 detection theory
  • 2 dissociation (psychology)
  • 2 food science
  • 2 natural foods
  • 2 performance evaluation
  • 2 psychophysics
  • 2 sensory analysis
  • 2 taste testing of food
  • 1 04 agricultural and veterinary sciences
  • 1 0404 agricultural biotechnology
  • 1 040401 food science
  • 1 affect (psychology)
  • 1 artificial intelligence
  • 1 business
  • 1 business.industry
  • 1 cognition
  • 1 cognitive psychology
  • 1 econometrics
  • 1 index (economics)
  • 1 mathematics
  • 1 media_common
  • 1 media_common.quotation_subject
  • 1 nutrition and dietetics
  • 1 olive oil
  • 1 perception
  • 1 psychology
  • 1 response bias
  • 1 salience (neuroscience)
  • 1 sensitivity (control systems)
  • 1 sensory system
  • 1 sensory systems
  • 1 social psychology
  • 1 stochastic game
  • 1 wine tasting
  • 2 wiley-blackwell
  • 1 elsevier bv
  • 1 nova science publishers, inc
  • 1 wiley
  • 3 journal of sensory studies
  • 1 food quality and preference
  • 2 OpenAIRE
  • 1 eBook Collection (EBSCOhost)
  • 1 Complementary Index
  • 1 Academic Search Ultimate

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......