Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Tepe Tolga Kağan"'
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 28, Iss 4, Pp 297-304 (2022)
In the current study, lemon slices were dried at various microwave powers (120, 350, 460, 600, and 700 W) to determine drying characteristics and energy efficiency. Drying rate and time were significantly affected by the increase in microwave power.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbd85d007be14f0daa19a355b982cddf
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 28, Iss 2, Pp 151-159 (2022)
Drying kinetics, ascorbic acid content (AAC), total phenolic content (TPC), and antioxidant capacity (AC) of kiwifruits at different temperatures (60 °C, 70 °C, and 80) were investigated. The drying rate and effective moisture diffusivity of kiwifr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e3409fced8544e6a4c20a6c4b5b26fe
Autor:
Tepe, Tolga Kağan1 (AUTHOR) tolga.kagan.tepe@gmail.com
Publikováno v:
Potato Research. Sep2024, Vol. 67 Issue 3, p759-783. 25p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tepe, Tolga Kağan1 (AUTHOR) tolga.kagan.tepe@gmail.com, Kadakal, Çetin2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2022, Vol. 46 Issue 6, p1-13. 13p.
Autor:
Kadakal, Çetin1 ckadakal@pau.edu.tr, Tepe, Tolga Kağan1
Publikováno v:
Food Reviews International. 2019, Vol. 35 Issue 2, p155-165. 11p.