Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Tepe Fadime Begüm"'
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 28, Iss 4, Pp 297-304 (2022)
In the current study, lemon slices were dried at various microwave powers (120, 350, 460, 600, and 700 W) to determine drying characteristics and energy efficiency. Drying rate and time were significantly affected by the increase in microwave power.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbd85d007be14f0daa19a355b982cddf
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 28, Iss 2, Pp 151-159 (2022)
Drying kinetics, ascorbic acid content (AAC), total phenolic content (TPC), and antioxidant capacity (AC) of kiwifruits at different temperatures (60 °C, 70 °C, and 80) were investigated. The drying rate and effective moisture diffusivity of kiwifr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e3409fced8544e6a4c20a6c4b5b26fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Feb/Mar2022, Vol. 11 Issue 4, p1-6. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tepe, Fadime Begüm
Bu tez çalışmasında, farklı olgunlaşma evrelerindeki hünnap meyvesinin fiziksel özellikleri ve kimyasal bileşimi belirlenmiştir. Suda çözünebilir vitamin miktarı olgunlaşmayla birlikte azalmış olup, tam olgun hünnap meyvesinin 789,0
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3566::2c6fc4207e0fd3b4abc984624a7be395
Publikováno v:
Celal Bayar University Journal of Science; 2022, Vol. 18 Issue 1, p67-75, 9p