Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Tepache"'
Publikováno v:
Medycyna Ogólna i Nauki o Zdrowiu, Vol 27, Iss 3, Pp 272-276 (2021)
Introduction and objective Fermentation is a well-known and widely practised method of food processing, increasing both the nutritional and sensoric properties of food products. Thanks to the processes initiated by microorganisms, these products are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e84a74c1d783454ca76eed6b695e6a4b
Publikováno v:
Madaniya, Vol 2, Iss 2, Pp 115-120 (2021)
Produk pangan fungsional merupakan pangan yang dikonsumsi sebagai diet biasa, namun memiliki efek fisiologis dan dapat menjaga kesehatan tubuh; salah satunya adalah minuman probiotik. Berbagai macam minuman probiotik yang dikenal secara luas diproduk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f27509e1a24b42059c48e3951b34fbb4
Autor:
Karla Aguilar
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 25 (2022)
Abstract Fermentation has the potential of converting fruit by-products into value-added products via an efficient, sustainable, and low-cost process. Traditionally, Mexicans use pineapple residues to produce a fermented beverage called tepache. As t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e4fffac498d4840a8abdf97bfb6b2fe
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Madaniya, Vol 2, Iss 2, Pp 115-120 (2021)
Produk pangan fungsional merupakan pangan yang dikonsumsi sebagai diet biasa, namun memiliki efek fisiologis dan dapat menjaga kesehatan tubuh; salah satunya adalah minuman probiotik. Berbagai macam minuman probiotik yang dikenal secara luas diproduk
Mestrado em Engenharia Alimentar / Instituto Superior de Agronomia. Universidade de Lisboa Associado ao conceito de economia circular, como proposta para o aproveitamento do desperdício associado ao ananás DOP dos Açores, desenvolveram-se dois pro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1503::8b96f878c817d2d9670cd5c4d4d57334
https://hdl.handle.net/10400.5/25484
https://hdl.handle.net/10400.5/25484
ÐÐ°Ð½Ð½Ð°Ñ ÑабоÑа поÑвÑÑена ÑазÑабоÑке напиÑка еÑÑеÑÑвенного бÑÐ¾Ð¶ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð½Ð
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1d1188bea447117e11a2858a8e9d534a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R. I. Corona-González, J.R. Ramos-Ibarra, P. Gutiérrez-González, C. Pelayo-Ortiz, G. M. Guatemala-Morales, E. Arriola-Guevara
Publikováno v:
Universidad de Guadalajara
UDG
Redalyc-UDG
UDG
Redalyc-UDG
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::14c03698db413704912c04a67588ffbe
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62028007003
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62028007003
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.