Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Teodoro, Carlos E. de S."'
Publikováno v:
Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental, Volume: 22, Issue: 2, Pages: 131-136, Published: FEB 2018
Parsley is a species of wide production and trade in Brazil due to its high consumption as a condiment, fresh or dried. In the development of equipment used for drying, it is important to simulate and obtain theoretical information about the behavior
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::19305f7537f6a05129bef7e4a1bfaeee
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-43662018000200131&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-43662018000200131&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.