Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Tenyang, N."'
Publikováno v:
In Heliyon 30 May 2024 10(10)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tenyang, N.1,2 tenoel2003@yahoo.fr, Womeni, H. M.2, Tiencheu, B.2,3, Villeneuve, P.4, Linder, M.5
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Jan-Mar2017, Vol. 68 Issue 1, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Rivista Italiana delle Sostanze Grasse
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
The chemical composition and nutritional qualities of fats and proteins of six species of fish: Herring (Clupea Harengus), Belt (Trichius Lepterus), Catfish (Arius Maculatus), Red carp (Cyprinus Carpio), Disc (Symphysadon Discus) and Mullet (Semotilu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0fd6ff4036c933d2885282ae196add94
http://agritrop.cirad.fr/579964/
http://agritrop.cirad.fr/579964/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.