Zobrazeno 1 - 10
of 483
pro vyhledávání: '"Tentoxin"'
Publikováno v:
Analiz Riska Zdorovʹû, Iss 4, Pp 146-157 (2023)
Alternaria toxins are toxic metabolites of mold fungi of the genus Alternaria, which are widespread in nature. The purpose of the review was to characterize Alternaria toxins most frequently found in food products and posing a real threat to public h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ef52bc03f284e1e86306057cb7bfd28
Autor:
Luo, Jiaoyang1, Zhou, Wenju1,2, Dou, Xiaowen1, Qin, Jiaan1, Zhao, Ming2, Yang, Meihua1 yangmeihua15@hotmail.com
Publikováno v:
Journal of Separation Science. Nov2018, Vol. 41 Issue 21, p3974-3984. 11p.
Autor:
Wenjing Xu1,2 wenjingxu_vip@163.com, Xiaomin Han1 hanxiaomin@cfsa.net.cn, Fengqin Li1 lifengqin@cfsa.net.cn, Lishi Zhang2 lishizhang_56@163.com
Publikováno v:
Toxins. Nov2016, Vol. 8 Issue 11, p308. 12p.
Autor:
You-Hai Li1,2 lyhlf11@sina.com, Wen-Jin Han1 15632685950@163.com, Xi-Wu Gui3 guixiwu123@hotmail.com, Tao Wei1 weitao.1220@163.com, Shuang-Yan Tang3 tangsy@im.ac.cn, Jian-Ming Jin1,2 jinjianming@btbu.edu.cn
Publikováno v:
Toxins. Aug2016, Vol. 8 Issue 8, p234. 18p.
Autor:
De Bruyne, Lieselotte1, Van Poucke, Christof2, Di Mavungu, Diana Jose2, Zainudin, Nur Ain Izzati Mohd3,4, Vanhaecke, Lynn5, De Vleesschauwer, David1, Turgeon, B. Gillian3, De Saeger, Sarah2, Höfte, Monica1
Publikováno v:
Molecular Plant Pathology. Aug2016, Vol. 17 Issue 6, p805-817. 13p.
Autor:
Elizabet Janić Hajnal, Janja Babič, Lato Pezo, Vojislav Banjac, Bojana Filipčev, Jelena Miljanić, Jovana Kos, Breda Jakovac-Strajn
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 255 (2024)
This study delved into the impact of two extrusion processing parameters—screw speed (SS at 400, 600, 800 RPM) and material moisture content in the extruder barrel (M at 12, 15, 18%) at constant feed rate (50 kg/h)—on reducing the content of alte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66210003be8b4ac4bdbf00f7e3a2bb91
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 33, Iss 6, Pp 716-722 (2021)
ObjectiveA method for the preparation and certification of the reference material of tenuazonic acid(TeA) and tentoxin (TEN) in wheat flour was developed.MethodsThe reference material of TeA and TEN in wheat flour was prepared from grain which natura
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ff6b6d9b83c4bfea0707309d4f5e529
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.