Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Tenagy"'
Autor:
Isaiah Song, Jiayue Yang, Misa Saito, Tenagy Hartanto, Yasunori Nakayama, Takeshi Ichinohe, Shinji Fukuda
Publikováno v:
npj Science of Food, Vol 8, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Current treatment options for COVID-19 are limited, with many antivirals and immunomodulators restricted to the most severe cases and preventative care limited to vaccination. As the SARS-CoV-2 virus and its increasing variants threaten to b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea3cfa4f76ee4ef3a2f2ce84b271255f
Autor:
Yohsuke Yamauchi, Hirofumi Masutomi, Katsuyuki Ishihara, Tenagy Hartanto, Chol Gyu Lee, Shinji Fukuda
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2024)
Background and aimsCereal-based foods such as fruit granola (FG) and corn flakes (CF) form part of a fiber-rich diet. Dietary fiber has a good effect on human health. However, changes in gut microbiota and intestinal immunity have not been investigat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5bb6d8cf6b042a18e6e59e4094b771c
Autor:
Yuichiro Nishimoto, Junya Kawai, Koichiro Mori, Tenagy Hartanto, Kaori Komatsu, Toru Kudo, Shinji Fukuda
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2023)
BackgroundMushrooms are rich in dietary fiber, and fiber intake has been reported to increase the levels of short-chain fatty acids (SCFAs). It has also been reported that SCFAs promote immunoglobulin A (IgA) production, indicating involvement in sys
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf16d0e371074a07941d6a5e5bfc5c68
Autor:
Hiroshi Matsuoka, Takumi Tochio, Ayako Watanabe, Kohei Funasaka, Yoshiki Hirooka, Tenagy Hartanto, Yuka Togashi, Misa Saito, Yuichiro Nishimoto, Yoshinori Mizuguchi, Masanobu Kumon, Chieko Sakuragi, Kouichi Suda, Yuichi Hirose, Isao Morita
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 4, p 549 (2022)
Enteral nutrition (EN) is a rational approach to providing nutritional intake via the intestines in patients who are unable to tolerate parenteral nutrition. We conducted a preliminary study to investigate the effects of EN on the intestinal environm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89c4985ddbf54127bd36999fb5e24efd
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 5, Iss 4, p 88 (2019)
The lipophilic fungal pathogen Malassezia spp. must acquire long-chain fatty acids (LCFAs) from outside the cell. To clarify the mechanism of LCFA acquisition, we investigated fatty acid uptake by this fungus and identified the long-chain acyl-CoA sy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1420e2977e454c288e5a901707cc48eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Senju Hashimoto, Takumi Tochio, Kohei Funasaka, Kazuki Funahashi, Tenagy Hartanto, Yuka Togashi, Misa Saito, Yuichiro Nishimoto, Mizuguchi Yoshinori, Kazunori Nakaoka, Ayako Watanabe, Mitsuo Nagasaka, Yoshihito Nakagawa, Ryoji Miyahara, Tomoyuki Shibata, Yoshiki Hirooka
Publikováno v:
Scandinavian journal of gastroenterology.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.