Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Temporary inhibition"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
FEBS Letters. 337:195-199
The tertiary structure of proteinaceous protease inhibitors is considered to be maintained by various interactions in the molecule that prevent degradation by protease. In this study, the Arg29 of Streptomyces subtilisin inhibitor (SSI) forming a sal
Autor:
Werner Machleidt, Hans Fritz, Irmgard Assfalg-Machleidt, Dorit K. Nägler, Milton T. Stubbs, Ennes A. Auerswald
Publikováno v:
FEBS letters. 361(2-3)
Temporary inhibition of the cysteine proteinases papain and cathepsin L was observed with several hairpin loop mutants of recombinant chicken cystatin at enzyme concentrations above nanomolar. Kinetic modelling of inhibition data, gel electrophoresis
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.