Zobrazeno 1 - 10
of 544
pro vyhledávání: '"Tempesta, G"'
Autor:
Ballirano P; Department of Earth Sciences, Sapienza University of Rome, Piazzale Aldo Moro 5, I-00185 Rome, Italy., Celata B; Department of Energy Technologies and Renewable Sources, ENEA CR Casaccia, S. Maria di Galeria, 00123 Rome, Italy., Pacella A; Department of Earth Sciences, Sapienza University of Rome, Piazzale Aldo Moro 5, I-00185 Rome, Italy., Bloise A; Department of Biology, Ecology and Earth Science, University of Calabria, Via P. Bucci cubo 15b, I-87036, Arcavacata di Rende,CS, Italy., Tempesta G; Dipartimento di Scienze della Terra e Geoambientali, Università degli Studi di Bari Aldo Moro, Via Orabona 4, 70125 Bari, Italy., Sejkora J; Department of Mineralogy and Petrology, National Museum, Cirkusová 1740, 193 00 Praha 9, Czech Republic., Bosi F; Department of Earth Sciences, Sapienza University of Rome, Piazzale Aldo Moro 5, I-00185 Rome, Italy.
Publikováno v:
Inorganic chemistry [Inorg Chem] 2024 Oct 28; Vol. 63 (43), pp. 20372-20379. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 14.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tempesta, G.
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 2013 Jan 01. 27(3), 95-95.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42882894
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 03019 (2019)
Wine can be considered a niche product on the drinks market, due to the annual turnover it generates and the dispersion of the productive matrix which controls its production. However, it takes on a symbolic value compared to other drinks and boasts
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c80c5ddd1234ba09322fce746a4b650
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 01019 (2019)
Worldwide grapevine cultivation is based on the use of elite cultivars, in many cases strictly linked to local important wine brands. Most of Vitis viniferacultivars have high susceptibility to fungal and viral diseases therefore, new breeding techni
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b1a275d408d4d958b4a3802f103e4f3
Autor:
Barale C; Department of Clinical and Biological Sciences of Turin University, Regione Gonzole, 10, Orbassano, I-10043 Turin, Italy., Melchionda E; Department of Clinical and Biological Sciences of Turin University, Regione Gonzole, 10, Orbassano, I-10043 Turin, Italy., Tempesta G; Department of Clinical and Biological Sciences of Turin University, Regione Gonzole, 10, Orbassano, I-10043 Turin, Italy., Morotti A; Department of Clinical and Biological Sciences of Turin University, Regione Gonzole, 10, Orbassano, I-10043 Turin, Italy., Russo I; Department of Clinical and Biological Sciences of Turin University, Regione Gonzole, 10, Orbassano, I-10043 Turin, Italy.
Publikováno v:
Antioxidants (Basel, Switzerland) [Antioxidants (Basel)] 2023 Aug 14; Vol. 12 (8). Date of Electronic Publication: 2023 Aug 14.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Crystal Growth 2009 311(23):4784-4790