Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Tempere, S"'
Autor:
Le Menn, N., Marchal, R., Demarville, D., Casenave, P., Tempere, S., Campbell – Sills, H., de Revel, G., Marchand, S.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference December 2021 94
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science June 2019 27:98-103
Publikováno v:
In Food Quality and Preference June 2016 50:135-144
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference June 2014 34:29-36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemosensory Perception. Sep2017, Vol. 10 Issue 3, p69-80. 12p.
Publikováno v:
Australian Journal of Grape & Wine Research. Jun2016, Vol. 22 Issue 2, p190-196. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.