Zobrazeno 1 - 10
of 614
pro vyhledávání: '"Tempere, S"'
Autor:
Le Menn, N., Marchal, R., Demarville, D., Casenave, P., Tempere, S., Campbell – Sills, H., de Revel, G., Marchand, S.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference December 2021 94
Autor:
Elali I; Univ. Bordeaux, Bordeaux INP, INRAE, BSA, OENO, UMR 1366, ISVV, F-33140 Villenave d'Ornon, France., M'Bailara K; Univ. Bordeaux, LabPsy, UR 4139, France., Sanders V; Univ. Bordeaux, LabPsy, UR 4139, France., de Revel G; Univ. Bordeaux, Bordeaux INP, INRAE, BSA, OENO, UMR 1366, ISVV, F-33140 Villenave d'Ornon, France., Riquier L; Univ. Bordeaux, Bordeaux INP, INRAE, BSA, OENO, UMR 1366, ISVV, F-33140 Villenave d'Ornon, France., Tempere S; Univ. Bordeaux, Bordeaux INP, INRAE, BSA, OENO, UMR 1366, ISVV, F-33140 Villenave d'Ornon, France. Electronic address: sophie.tempere@u-bordeaux.fr.
Publikováno v:
Acta psychologica [Acta Psychol (Amst)] 2024 Nov; Vol. 251, pp. 104643. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 06.
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science June 2019 27:98-103
Publikováno v:
In Food Quality and Preference June 2016 50:135-144
Publikováno v:
In Food Quality and Preference June 2014 34:29-36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemosensory Perception. Sep2017, Vol. 10 Issue 3, p69-80. 12p.
Publikováno v:
Australian Journal of Grape & Wine Research. Jun2016, Vol. 22 Issue 2, p190-196. 7p.
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Dec2014, Vol. 29 Issue 6, p435-449. 15p.
Autor:
Tempere, S., Cuzange, E., Bougeant, J.1, Revel, G., Sicard, G.2 gilles.sicard@univ-provence.fr
Publikováno v:
Chemosensory Perception. Jun2012, Vol. 5 Issue 2, p205-213. 9p.