Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Telli Nihat"'
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 68, Iss 3, Pp 337-345 (2024)
This study aimed to determine the bacterial diversity of chicken carcasses and their surrounding environment at various stages along a poultry slaughter line.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c304c06a417411c852ac20c67a9417b
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 104:12303-12311
In this study, we compared the microbiota and volatile organic compounds (VOC) present in the milk obtained from 3 different sheep breeds, namely Merino, Lacaune, and Assaf. Udder milk was collected from 21 animals, 7 from each breed. Bacterial micro
Autor:
Telli, Nihat1 (AUTHOR) ntelli@ktun.edu.tr, Topkafa, Mustafa2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2021, Vol. 45 Issue 7, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Volume: 15, Issue: 1 14-19
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Bu çalışmada, deniz ürünleri kaynaklı enfeksiyonlarda en yaygın etkenlerden olan Vibrio spp.’nin yüksek risk grubunu oluşturan Vibrio parahaemolyticus, V. vulnificus ve V. cholerae’nın yüksek özgüllük, verimlilik ve hızlılık içe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Yoghurt, a functional food, has been gained much attention on its production and consumption in the world. It is a fermented dairy product that contains lots of nutritional components. Some manufacturers have used some additives to extend the shelf l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::ed336f2175b4ca0951031333c2ec224c
https://hdl.handle.net/11454/78260
https://hdl.handle.net/11454/78260
Autor:
TELLİ, Nihat1 ntelli@ktun.edu.tr, GÜNER, Ahmet2
Publikováno v:
Ataturk University Journal of Veterinary Sciences. 2018, Vol. 13 Issue 3, p380-388. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.