Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Telichowska, Aleksandra"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Telichowska Aleksandra, Kobus-Cisowska Joanna, Szulc Piotr, Wilk Radosław, Szwajgier Dominik, Szymanowska Daria
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 19, Iss 1, Pp 1052-1061 (2021)
The study assessed the health-promoting properties and the content of minerals in the bark of bird cherry (Prunus padus L.), which was then used as an ingredient in functional teas. The infusions were made with the use of Matricaria chamomilla L., Ti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7025695bf79547718ab37f69a47d8748
Autor:
Cielecka-Piontek, Judyta, Dziedziński, Marcin, Szczepaniak, Oskar, Kobus-Cisowska, Joanna, Telichowska, Aleksandra, Szymanowska, Daria
Publikováno v:
In Electronic Journal of Biotechnology November 2020 48:62-71
Autor:
Byczkiewicz, Szymon, Szwajgier, Dominik, Baranowska-Wójcik, Ewa, Telichowska, Aleksandra, Szymandera-Buszka, Krystyna, Wojtczak, Janusz, Kobus-Cisowska, Joanna
Publikováno v:
Nutrients; Jun2024, Vol. 16 Issue 11, p1758, 12p
Autor:
Telichowska Aleksandra, Kobus-Cisowska Joanna, Ligaj Marta, Stuper-Szablewska Kinga, Szymanowska Daria, Tichoniuk Mariusz, Szulc Piotr
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 18, Iss 1, Pp 1125-1135 (2020)
The aim of the study was to compare the content of selected phytochemicals as well as the antioxidant and antimicrobial potential of the leaves of Prunus padus L. and Prunus serotina L., as there is very little research on this subject in the literat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/487f08eb556340a1a09415ff1a536569
Autor:
Telichowska, Aleksandra1, Kobus-Cisowska, Joanna2, Cielecka-Piontek, Judyta3, Sip, Szymon3, Stuper-Szablewska, Kinga4, Szulc, Piotr
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). Feb2022, Vol. 34 Issue 2, p135-143. 9p.
Autor:
Telichowska, Aleksandra1 aleksandra.telichowska@mail.up.poznan.pl, Kobus-Cisowska, Joanna2, Stuper-Szablewsk, Kinga1,3, Ligaj, Marta4, Tichoniuk, Mariusz4, Szymanowska, Daria5,6, Szulc, Piotr7
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2020, Vol. 23 Issue 1, p2097-2109. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.