Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Teixeira Júnior, Ademir"'
Autor:
De Paris, Leandro Daniel, Scheufele, Fabiano Bisinella, Teixeira Júnior, Ademir, Guerreiro, Thiago Luiz, Hasan, Salah Din Mahmud
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Technology; Vol 34 No 2 (2012); 193-200
Acta Scientiarum. Technology; v. 34 n. 2 (2012); 193-200
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Technology; v. 34 n. 2 (2012); 193-200
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Soybean has a wide availability of biochemical compounds as proteins, polysaccharides, lipids, carbohydrates, minerals, vitamins, fibers, lecithin, among others, making interesting its employment as substrate for solid state fermentation. Although th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::38ee22dfb4d9f22a55e5ac8b9dfb8bb8
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/9447
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/9447
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Paris, Leandro Daniel, Scheufele, Fabiano Bisinella, Teixeira Júnior, Ademir, Guerreiro, Thiago Luiz, Hasan, Salah Din Mahmud
Publikováno v:
Estudos Tecnológicos em Engenharia; 2010, Vol. 6 Issue 1, p22-35, 14p, 6 Charts, 4 Graphs