Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"Teixeira, O."'
Autor:
Fernandes, A. M.1 alicemunz@gmail.com, Teixeira, O. S.2, Pereira, L. B.3, Barcellos, J. O. J.1,2
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia. 2021, Vol. 70 Issue 272, p396-403. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2021-12-22T02:14:42Z (GMT). No. of bitstreams: 1 C-Fernandes-et-al.-2021-1.pdf: 468817 bytes, checksum: fe8f6b4e4e85570cdcaeffa76b96c275 (MD5) Previous issue date: 2021
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c0483f843e9e20c1d470eeea190f6d9f
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1138224
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1138224
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
FERNANDES, A.M, TEIXEIRA, O DE S., RIOS, H.V., CANOZZI, M.E.A., SCHULTZ, G., BARCELLOS, J.O.J.
Publikováno v:
Ainfo
Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
instacron:Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
instacron:Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
The world demand for food in parallel with environmental concerns is a paradigm for the competitiveness of agro-industrial production chains. The present study intended to propose insights on the contribution of innovation and competitiveness in meat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c8fcdf1fc283efc656c43f6a70db894b
http://www.ainfo.inia.uy/consulta/busca?b=pc&id=59653&biblioteca=vazio&busca=59653&qFacets=59653
http://www.ainfo.inia.uy/consulta/busca?b=pc&id=59653&biblioteca=vazio&busca=59653&qFacets=59653
Autor:
CANOZZI, M.E.A., MARQUES, P.M., TEIXEIRA, O. DE S., PIMENTEL, C.M.M., DILL, M.D., BARCELLOS, J.O.J.
Publikováno v:
Ainfo
Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
instacron:Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
instacron:Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
The objective of this study was to evaluate the bioeconomic efficiency of beef cattle production systems in the south of Brazil. Asurvey was conducted with 33 beef cattle farmers operating with complete cycle production systems in areas larger or equ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ed742faef12e32629df1f4c8060e4298
http://www.ainfo.inia.uy/consulta/busca?b=pc&id=60258&biblioteca=vazio&busca=60258&qFacets=60258
http://www.ainfo.inia.uy/consulta/busca?b=pc&id=60258&biblioteca=vazio&busca=60258&qFacets=60258
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.